söndag 6 december 2009

Kanske borde KO-anmäla äckel-E.on

De jävla vilseledande jävla asen!!!!! Fan vad jag hatar alla äckliga jävla asföretag!!!!!!! DÖ ERA JÄVLAR!!!!!!

8 kommentarer:

Isak sa...

vafan har de gjort? utveckla!

Isak sa...

eller så kan jag ju iochförsig kolla upp själv.
kan göra ett försök först.

Sanna sa...

Vet att jag överreagerade lite men jag blir så himla stressad av hycklare med så mycket makt...

Typ så här:

"Hejsan,

jag blev riktigt upprörd när jag såg er helsidesannons i tidningen idag, med rubriken "Trafiken står för 40 % av Sveriges växthusgaser. Vi har en otippad lösning.".

Detta påstående är INTE SANT. Vad har ni fått det ifrån?? Det är ju dubbelt så mycket som Naturvårdverket säger!!!! (http://www.naturvardsverket.se/sv/Klimat-i-forandring/Utslappsstatistik-och-klimatdata/Utslapp-av-vaxthusgaser/Prognos-for-vaxthusgasutslapp/)

Under rubriken ändrar ni påståendet till "[...] biltrafiken, som står för ca 40 procent av alla koldioxidutsläpp i Sverige idag."

Hur ska ni ha det? Växthusgaser eller koldioxid? Ni sätter likhetstecken däremellan vilket är fruktansvärt vilseledande! Som en av de största aktörerna i branchen är det ert ansvar att hålla reda på vad ni går ut med för "information". Det är verkligen inte OK att hålla på och tramsa runt med falska påståenden!

Vad som sker är att ni lurar folk att tro att det överlägset viktigaste man kan göra för att leva med klimatsmart är att minska utsläppen från transporter - genom falska påståenden -, med ert förslag genom att byta bränsle. En annan lösning, som folk såklart är smarta nog att fatta själva, är att helt enkelt dra ner på bilåkandet. Det stora problemet är att det inte är sant det heller - till exempel så skulle minskat köttätande vara en viktigare åtgärd.

Jag blir verkligen jävligt förbannad på marknadsaktörer som försöker lura folk till handling som förvärrar klimatsituationen, för att själva tjäna mer pengar.

Hälsningar,
Sanna Ekedahl"

Isak sa...

grymt sanna.
hoppas de reagerar.

raquel sa...

fy fan va bra gjort, e.on är såna jävla low life lögnaktiga svin!

raquel sa...

fy fan va bra gjort, e.on är såna jävla low life lögnaktiga svin!

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

fuck them!

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

fuck them!