tisdag 29 december 2009

Reclaim power, Köpenhamn den 16 december.

Så här upplevde jag Reclaim power inifrån. Filmen ger en bra bild av den danska polisens agerande under hela COP 15.

Lägg märke till polismannen 1:45 in i filmen.



"Police brutality is their sexuality"

8 kommentarer:

Per sa...

Trodde det var du som filmat forst. Men vafan. Blir... ILSK. Forbannad, ledsen, arg och jag vet inte vad. FAN. Javla helvete.

Timmy sa...

Ja, hurra för samhällets beskyddare! Ett fyfaldigt leve...

Sanna sa...

Jag stod ganska fastklämd när detta filmades, alldeles bakom frontlinjen vid poliserna, några meter bort. Som tur var fanns många journalister på plats och filmade.

Vi skanderade "we are the people - who are you protecting?" och "we are peaceful - what are you?" och det var 100 % passande men gav 0 % reaktion.

Woah, it's a crazy world we're living in, som Jamiroquai skulle sagt! Tyvärr är det inte bara virtual insanity...

Per sa...

Oj, ny design - spannande!

Sanna sa...

Haha, ja. Eller, nya färger! Ny bild, lite ny text och stjärnor. Jag greenwashade bloggen inför COP 15 (precis som alla som vill vara nåt att räkna med på marknaden (http://www.climategreenwash.org/)) men nu när COP 15 är över föredrar jag att måla i rött och svart. Och, ja, i enlighet med de förändringar jag gjort, typ. Pimpin'!

Per sa...

Okej, Climate Greenwash Awards har jag hort om. Men hur greenwashar man en blogg, egentligen? Gor den gron? Lite nyfiket oforstaende, bara, sorry.

Och for att svara pa nastkommande post, vars banksybild jag inte kan se - Banksytishor finns typ overallt har i Thailand. Och jag vet inte om jag gillar det, arligt talat. Jag menar, vet de som ser den dar snygga tishan vem som ligger bakom? Vad han ligger bakom? Och varfor han ligger bakom? Kluven. Bra ar han iaf. Heja heja.

Sanna sa...

Haha, jag hade typ bara gröna rubriker, gröna länkar osv. Jag kallade det mest greenwash av min blogg för att jag tyckte det var lustigt. Så rackarns mycket greenwashing hoppas jag inte det är över mina ord och handlingar ;)

Aha... Ah men många av hans motiv är ju fantastiska oavsett om de sitter på en vägg eller en tröja? Måste en vara "äkta" fan för att få bära en tisha då eller? :)

Per sa...

Ah, det forklarar saken, haha. :)

Men na, det behover man inte. Bilden ma tala for sig, men jag tycker det ar lite synd nar det liksom rycks ifran sitt sammanhang. Men det kanske snarare ar en fraga om upphovsratt, och det ar en helt annan diskussion, sa vi slapper den. Bilderna far tala for sig. Fint ar det oavsett.