söndag 29 april 2007

Snajd...

Som sagt... Tvära jävla kast. Nu har jag helt utan förvarning överrumplats av en massa kreativitet som resulterat i elektronica-kompositioner och studentklänningsskisser. Så nu ska jag helt plötsligt sy min studentklänning? Jaha, där ser man.

Till middag åt jag fett. Cirka. Grekiskt fett med fet potatis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha men du drack ju kaffe också.. man kan ju säga att jag också åt fett men det blir ju så ibland. livet är underbart :D
drog och gymmade lite i morse efter typ 5 timmar sömn. astrött. jag funtade på om jag ska bli vegetarian men ska inte det ändå. tänkte i alla fall uppdatera mitt receptförråd på linsgrytor och bönröror för nu är jag trött på min favorit som äts flera dagar i veckan..så om du har massor med billiga bra recept så tar jag gärna del av dom! idag är du väl också ledig? njut av det! kram på dig/jonna

Sanna sa...

Det är inte för inte som fett är jävligt fett! Jää!
Haha, det låter jobbigt... Hade du trevligt igår kväll sen?
Vegetarian lät ju annars som en ypperlig idé tycker jag :P Självklart bistår jag gärna med recept av olika slag! Vad består din favorit av då? Nu blev jag nyfiken.
Nu ska jag plugga en skvätt, sen ta en joggingrunda och därefter pussa på min pojk! Vi ses snart hoppas jag så kan vi göra experimentella röror och... ja, äta liksom! Kram!